Menu Sluiten

Politiek evenement

Op 25 februari heeft de W.K.v.V. in samenwerking met VeSte haar eerste evenement georganiseerd! In verband met de Tweedekamer Verkiezingen is er een politiek evenement georganiseerd. Verschillende politici waren aanwezig om hun standpunten op gebied van klimaat, arbeidsmarkt en studiefinanciering te verdedigen. Studenten kregen de kans om te luisteren naar pitches van verschillende partijen en konden vervolgens in gesprek gaan met politici over hun standpunten.

Het is van belang dat evenementen zoals deze worden georganiseerd. Op deze manier is het mogelijk om studenten te betrekken in zaken die op hen van invloed zijn, zoals de politiek. Als W.K.v.V. zijn we dan ook erg blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit evenement. We hopen dan ook om in de toekoemst vaker dergelijke evenementen te mogen organiseren!